کد خبر: 229941
۱۵ مهر ۱۴۰۴، ۱۱:۲۳
پلمب سه نانوایی متخلف در رشت

فرماندار رشت، در بازدید مشترک از تعدادی از نانوایی‌های این شهرستان، بر ضرورت رعایت ضوابط بهداشتی در فرآیند تهیه و عرضه نان تأکید کرد، همچنین از پلمپ سه نانوایی به دلیل تخلفات بهداشتی، کم فروشی و تعطیلی خودسرانه خبرداد.

به گزارش خبرگزاری سلامت _ طبنا گیلان : اسماعیل میرغضنفری، فرماندار شهرستان رشت، در بازدید مشترک از تعدادی از نانوایی‌های این شهرستان، بر ضرورت رعایت ضوابط بهداشتی در فرآیند تهیه و عرضه نان تأکید کرد .

وی با اشاره به همکاری دستگاه‌های نظارتی از جمله شبکه بهداشت، تعزیرات، اماکن و اصناف اظهار کرد: اجرای طرح‌های دوره‌ای پایش بهداشت نانوایی‌ها با هدف ارتقای سلامت نان و اطمینان از کیفیت مواد اولیه در دستور کار قرار دارد.

فرماندار رشت افزود: در بازدید اخیر، سه نانوایی به دلیل تخلفات بهداشتی از جمله نگهداری نامناسب مواد اولیه، استفاده از وسایل غیربهداشتی، کم فروشی و تعطیلی خودسرانه پلمب شدند.

وی از ادامه نظارت‌های بهداشتی به‌صورت میدانی و نامحسوس خبر داد و تصریح کرد: نانوایی‌هایی که تخلفات بهداشتی آن‌ها تکرار شود، با سلب امتیاز و برخورد قانونی مواجه خواهند شد.

فرماندار رشت همچنین در خصوص استفاده از افزودنی‌ها در نان گفت: هرگونه افزودن مواد غیرمجاز از جمله کنجد یا دانه‌های روغنی بدون مجوز بهداشتی ممنوع است و تنها در صورت درخواست مصرف‌کننده مجاز خواهد بود. با این حال در بررسی‌های میدانی و گزارش‌های مردمی مشاهده شده برخی نانوایی‌ها به‌دلیل سودآوری بیشتر، تعداد نان‌های کنجدی خود را به‌مراتب بیشتر از نان ساده عرضه می‌کنند که این اقدام تخلف محسوب می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha